Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨¨Στριβειν δια της αποχής ¨¨¨ ???

 


 

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του δήμου Σερρών με θέμα την : 

Έγκριση του από 04-04-2023 πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης για τη διενέργεια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης της παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη στατικής επάρκειας - αποκατάστασης – ενίσχυσης των εγκαταστάσεων Δημοτικού Γηπέδου Σερρών»

 

Δεν μπορουμε να μην σχολιάσουμε οτι η υποψήφια δήμαρχος και δημοτική σύμβουλος και μέλος της επιτροπής κ Βαρβάρα Μητλιάγκα απουσίασε από την συνεδρίαση. Δεν γνωρίζουμε αν για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους η κ Μητλιάγκα  απουσίασε. Άλλα την 1η φορά που έγινε ο διαγωνισμός ( και ακυρώθηκε απο την αποκεντρωμένη ) η κ Μητλιάγκα είχε καταψηφίσει .

Και μάλιστα είχε σπεύσει να κάνει γνωστή την αρνητική της ψήφο  και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση .

Βέβαια από οτι με πληροφορεί ο σμπίρος  η κ Μηλτιάγκα έγινε δέκτης παραπόνων από πολλούς Σερραίους φιλάθλους που αγωνιούν αν τελικά ο Πανσερραικος θα μπορέσει την νέα αγωνιστική χρονιά να χρησιμοποιήσει το γήπεδο  .

Τωρα για ποιον από τους δύο λόγους απουσιασε δεν γνωρίζουμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.