Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το μπιμπερό της εξουσίας και οι εξουσιομανείς τοπικοί βαρόνοι

 


 

 

 

 

Μας το έλεγε, με γλαφυρό τρόπο, φίλος της στήλης. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα φανεί ποιοι φορούν παντελόνια,  ποιοι σέβονται την διαδρομή τους και τις συγκρούσεις που έχουν προκαλέσει και ποιοί είναι εξουσιομανείς και λιγούρηδες της εξουσίας.

Ποιοι, δηλαδή, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το μπιμπερό της εξουσίας. Κάποιοι έχουν αποκαλυφθεί – έχουν πάρει το δρόμο τους, έχουν  συνάψει  τις συμφωνίες τους. Κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε διαπραγμάτευση και κάποιοι περιμένουν τις εθνικές εκλογές για να πάρουν τις αποφάσεις τους.

 

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr

1 σχόλιο:

  1. Ήδη κάποιοι που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΌ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ το δήλωσαν. Είναι ακόμη ένας γνωστός τοις πάσι (Facebook, φωτογραφίες κλπ), που σε λίγο καιρό θα το βρόντο φωνάξει και αυτός. ΜΑΎΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΜΠΕΡΌ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.