Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Η Ελένη Τσιαπάρα εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ στη Ζάκυνθο



 
 
 
Η πρώτη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) για το 2023, έλαβε χώρα στις 1-2 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ζακύνθου. Το Επιμελητήριο Σερρών εκπροσωπήθηκε από την Οικονομική Επόπτρια Ελένη Τσιαπάρα, η οποία είναι και Αντιπρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε εκτενής αναφορά από τα μέλη του ΕΕΔΕΓΕ στις προσπάθειες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και στις εκδηλώσεις και δράσεις που προγραμματίζονται σε όλη την Ελλάδα με στόχο την εξωστρέφεια και την ενημέρωση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες.
Η κ. Τσιαπάρα πρότεινε μάλιστα την ένταξη μιας διήμερης εκδήλωσης με αντικείμενο τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, στις παράλληλες εκδηλώσεις της SEREXPO 2023. Η ανταπόκριση στην παραπάνω πρόταση ήταν απόλυτα θετικά από όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες και εκλεγμένες συμβούλους των επιμελητηρίων.
Στην εκδήλωση απηύθυνε διαδικτυακό χαιρετισμό η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου Φώτης Κόττης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μασούτης, ο Γ' Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Ε' Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.