Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Μια ή δυο Κυριακές ????

  


 

Ο νέος εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση έχει χαμηλώσει τον πήχη σε ότι αφορά την εκλογή του δημάρχου. Αφού την Α Κυριακή αρκεί  το 43% +1 για να υπάρξει νικητής .

Σε ότι αφορά τον δήμο Σερρών λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ για να υπάρξει πρόβλεψη αν θα πάμε σε μια ή δύο Κυριακές .

Από την πλευρά της Συμμαχίας έχουν ανοιχτεί όλα τα χαρτιά ( σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες ) και επικεντρώνονται στην επικοινωνιακή διαχείριση των πεπραγμένων της δημαρχιακής θητείας .

Η  απέναντι πλευρά των 3 υποψηφίων δημάρχων (Τσιμερικας, Μητλιάγκα , Παπαφωτίου )  είναι αυτή που με την τακτική της θα καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών της κάλπης την Α Κυριακη .

Το 1ο είναι αν και οι τρεις καταφέρουν να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο

Το 2ο αν αυτό  το ψηφοδέλτιο στελεχωθεί με  ¨¨καλά ¨¨  ονόματα ( ψηφοσυλλέκτες ) 

Και το 3ο σε τι βαθμό θα καταφέρουν να αποδημήσουν τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής  

 Πάντως σήμερα 8 μήνες μακρια  από τις κάλπες η Συμμαχία διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα .

ΥΓ : Δεν ξεχνάμε την Λαϊκή Συσπείρωση αλλά δεν μπορεί να ¨¨παίξει ¨¨ ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος .Καθώς το ποσοστό της θα κινηθεί γύρω από το 3%.

2 σχόλια:

  1. Ο δρόμος είναι μακρύς, κρατήστε μικρό καλάθι για τη Συμμαχία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει έργο της δημοτικής αρχής Χρυσάφη για να μπουν στον κόπο να το αποδομήσουν οι Τσιμερικας, Παπαφωτίου, Μητλιαγκα και Λαϊκή Συσπειρωση; Το έργο της δημοτικής αρχής Χρυσάφη είναι δυστυχώς μηδενικό,είναι μόνον λουλούδια. Μην μου πείτε τώρα για το έργο που θα κάνει στην επόμενη θητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.