Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Σέρρες : Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας


 

 

 

 

 «Το έγκλημα στα Τέμπη να μη συγκαλυφθεί. Ποτάμι αγώνα θα γίνει η οργή»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3 ΣΤΙΣ 18.30, ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Εμπνεόμαστε από τη συγκινητική ανταπόκριση χιλιάδων φοιτητών στις πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης, στις μαζικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι μαζί με μαθητές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας!

Αυτός είναι ο μοναδικός σίγουρος δρόμος ώστε να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες, ώστε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα, να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών συμφοιτητών μας.

Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με ενόχους το κράτος και την εταιρία.
Για τα κέρδη τους θυσιάστηκαν ζωές νέων ανθρώπων. Γιατί η πολιτική τους υπολογίζει ως “κόστος” την ασφάλεια των επιβατών. Γιατί βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ανθρώπινες ζωές!

Μας εξοργίζουν η ψευτιά και τα κροκοδείλια δάκρυα! Οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων εγκληματικές: Έχουν βάλει την υπογραφή τους στη πολιτική της απελευθέρωσης των μεταφορών, των ιδιωτικοποιήσεων, στα 50 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη εταιρία και την ίδια ώρα να επικρατεί τραγική υποβάθμιση των υποδομών, υποστελέχωση και εντατικοποίηση της εργασίας την ίδια ώρα που αγνοούνταν από επιλογή οι κραυγές των εργαζομένων για το “δυστύχημα που έρχεται…”.

Με τη δράση μας εξασφαλίζουμε ότι το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί και διεκδικούμε ασφαλείς και δωρεάν μεταφορές. Ήρθε η ώρα στην πόλη μας η οργή μας να εκφραστεί και να γίνει ποτάμι αγώνα για να μην μείνουν ατιμώρητοι οι πραγματικοί ένοχοι!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Η ΣΥΝΤΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.