Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η απορία της ημέρας : Τέσσερα χρόνια τι έκαναν στον ΟΠΑΚΠΑ ?????

 


 

 

Κάθε μέρα και ένα πρόβλημα για την δημοτική αρχή Σερρών , σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις .Το δημοτικό γήπεδο , το κλειστό κολυμβητήριο στην κοιλάδα . Να θυμίσουμε το πρώην Εθνικό στάδιο , για το οποίο οι άνθρωποι του στίβου εδώ και 4 χρόνια διαμαρτύρονται για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι βοηθητικοί χώροι  . Να πιάσουμε το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας ?? .Η να ανέβουμε στην κοιλαδα και στο κλειστο ???

Και βεβαιως τα περισσότερα προβλήματα είναι ετών .Άλλα .......εκεί στον ΟΠΑΚΠΑ οι δύο πρόεδροι  της παρουσας δημοτικής αρχής .Τι έκαναν ???

Αν τους αδικούμε ας κάνουν έναν απολογισμό των πεπραγμένων τους  .Ποιες παρεμβάσεις έκανε ο ΟΠΑΚΠΑ στις αθλητικες εγκαταστάσεις τα τεσσερα τελευταια χρόνια

 

3 σχόλια:

  1. Λαχανιδες και μπιγκονιες το μονο εργο τους και τα LED η κορυφαια αρπαχτη τους. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι λίγες που δεν είναι, θα διορθωθούν άμεσα. Όσες δε διορθωθούν άμεσα, θα επισκευασθούν εν ευθέτω χρόνω. Αν δεν επισκευασθούν διαβάστε ξανά την πρώτη πρόταση.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι του Serresbomb, εσείς ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη δημοσιεύσετε τα πεπραγμένα του Χρυσάφη στον ΟΠΑΚΠΑ. Τα ξέρετε πολύ καλά. Γιατί φέρνετε σε δύσκολη θέση τον Γατσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.