Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : 50 χρονια παρατημένο στην τύχη του

 


 

 

 

Έκλεισε το κολυμβητήριο στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στην πόλη των Σερρών .Το οποίο θυμίζουμε είχε ξανακλείσει το 2019 . Το τι προβλήματα έχει που οδήγησαν στην απόφαση να κλείσει έστω και για 7 ή 10 μέρες ( σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων ) .Θα τα αναδείξει  ο έλεγχος του κτηρίου .Όμως η αποκάλυψη του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιου οτι το σύστημα εξαερισμού δεν λειτουργεί εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια .Δείχνει οτι το κτήριο στα 46 χρόνια ( το 1977 εγκαινιάστηκε ) δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής . Γιατι όταν σε ένα χώρο που υπάρχει νερό , ζέστη και υδρατμοί και η ύπαρξη εξαερισμού  είναι το λιγότερο απαραίτητη . Αδιαφορείς , δεν μπορουμε να έχουμε απαίτηση να γίνουν όλα τα υπόλοιπα που είναι δευτερεύοντα

4 σχόλια:

  1. Αυτό που λέτε είναι δικαιολογία; Τέσσερα χρόνια τι έκανε ο Χρυσάφης για το κολυμβητήριο της κοιλάδας; Αν αξιοποιουσε τα 2εκ.ευρω που είχε εξασφαλίσει από το 2019 η προηγούμενη δημοτική αρχή για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας, τώρα δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υλοποιησαν αυτό το έργο.
    Είναι δικαιολογία για τον Χρυσάφη να λέτε, ότι το κολυμβητήριο της κοιλάδας δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής εδώ και 46 χρόνια; Δηλαδή φταίνε όλες οι δημοτικές αρχές εδώ και 46 χρόνια για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Κολυμβητήριο της κοιλάδας, εκτός από τον Χρυσαφη; Επαναλαμβάνω, αν ο Χρυσάφης αξιοποιουσε τα 2εκ.ευρω που βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας, τώρα δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα και δεν θα είχε κλείσει το κολυμβητήριο της κοιλάδας. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στις Σέρρες κουμάντο στα πάντα κάνει ένας άνθρωπος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γι αυτό και οι εγκαταστάσεις είναι όλες στο κακό τους το χάλι. Τον βόλευε να κάνει "μερεμέτια" παρά έργα. Πλέον τον έχουμε και αντιδήμαρχο(!). Για μένα είναι η κατάντια μιας ολόκληρης πόλης αυτό το γεγονός.
    Υ.Γ. Προφανώς και δε μπορώ να γράψω επώνυμα αυτό το σχόλιο γιατί θα "φάω μαύρο" από τον συγκεκριμένο πολιτικό και θα χάσω την δουλειά μου, αλλά σας παρακαλώ να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν ντρέπεστε κύριοι του Serresbomb, που λειτουργείτε ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη, στην προσπάθεια σας να καλύψετε τον εκλεκτό σας Χρυσάφη, να κατηγορείτε όλους τους Δημάρχους των τελευταίων 50 ετών, ότι δήθεν εγκατέλειψαν το κτίριο του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας; Σίγουρα έχετε καταλαβει, ότι στηρίζετε έναν ανίκανο Δήμαρχο ο οποίος ενδιαφέρεται μόνον για την επικοινωνία και την φιγούρα του, αλλά τι να κάνετε. Και εσείς τη δουλειά σας κάνετε. Αγάπη είναι αυτή! Όπως λέει όμως και το τραγούδι : " τι είναι αυτό που το λένε αγάπη, τι είναι αυτό".
    Έλα ντε, τι είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τον Γάτσιο προτού μυλήσει να ενημέρωνεται καλύτερα και να μην κρύβει την ανικανότητα του με τέτοιες δηλώσεις. Να δεί και τι ακριβώς έκανε κάθε δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο τα τελευταία χρόνια. Επίσης αυτή η δημοτική αρχη 4 χρόνια τι έκανε και αυτός σαν πρόεδρος τι ακριβώς έκανε; Αν έδιναν τα χρήματα που έδωσαν για λαμπάκια κια λουλουδάκια κάτι θα γινόταν και δεν ντρέπεται να λέιε ότι τα τελαυταία 25 χρόνια δεν έγινε τίποτα.
    Παρακαλώ να δημοσιεύτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.