Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Χρυσάφης : Ιδιοκτησία του δήμου τα στρατόπεδα - Ξηλώθηκαν οι πινακίδες

 



 Απάντηση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει τους χώρους των πρώην στρατοπέδων στην πόλη των Σερρών  έδωσε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ο οποίος μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ . Ο δήμαρχος με αφορμή την τοποθέτηση στις εισόδους των πρώην στρατοπέδων  πινακίδων από το ΤΕΘΑ που ενημερώνουν οτι είναι ιδιοκτησία του .Χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση , λέγοντας μάλιστα οτι έδωσε εντολή και οι πινακίδες ξηλώθηκαν. Αφου όπως είπε για το στρατόπεδο Παπαλουκα ο δήμος Σερρών το έχει δηλώσει ως ιδιοκτησία του στο κτηματολόγιο και από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει αμφισβήτηση .Ενω για αυτο του Εμμανουηλ Παππα στο κτηματολόγιο φαίνεται οτι τα 40 στρέμματα είναι ιδιοκτησίας του δήμου και τα άλλα 120 αγνώστου ιδιοκτήτη .

Μάλιστα οπως σημείωσε δείγμα του οτι η τοποθέτηση των πινακίδων από την πλευρά του ΤΕΘΑ οφείλεται σε λάθος είναι οτι το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη ( όπου στεγάζεται η SEREXPO )  . Είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου οικονομικών το οποίο το παραχώρησε στο Επιμελητήριο .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.