Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Τα χάσαμε τα στρατόπεδα πατριώτες ????

 




Πινακίδες  οι οποιες  ενημερώνουν  οτι αποτελεί ιδιοκτησία του ταμείου Εθνικής Άμυνας .Εχουν τοποθετηθεί στα στρατόπεδα Εμμανουήλ Παππα , Κολοκοτρώνη και Παπαλουκα . Δείχνοντας οτι τελικα ολα αυτά τα χρόνια τα όσα ακούγαμε ήταν λόγια .Πλέον οφείλουν μια απάντηση στους Σερραιους τόσο ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης . όσο και ο τωρινός κ Χρυσαφης .

Την καταγγελία - ενημέρωση έκανε η δημοτικη σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτιου η οποία ζητα την άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών 

Διαβάστε την τοποθετηση της

ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.- ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ?
------------------------------------------------------------------
Και ξαφνικά, τα ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΑ στον Δήμο Σερρών Στρατόπεδα (Παπαλουκά και Εμμ. Παπά), είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΛΛΟΥ!! που κάρφωσε και την σχετική ταμπέλα? (έβγαλα τις φωτό πριν από μία ώρα).
----------
--Ισχύει οτι με έγγραφό του στον Δήμαρχο, το ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΤΕΘΑ) δηλώνει ιδιοκτήτης και ζητάει ΕΝΟΙΚΙΟ για την χρήση τους?!
----------
--Ως επικεφαλής Παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ΖΗΤΩ άμεση ενημέρωση του Οργάνου αλλά και των συνδημοτων.
------------------------------------------------
--Είναι γνωστό σε όλους οτι το 2020, ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ με την ονοματοδοσία του πρ. Στατοπέδου Παπαλουκά. Ηταν μία κίνηση πολιτικής σκοπιμότητας και μόνο. Αποδείχτηκε άλλωστε από την έκτοτε απραξία της Δημοτικής Αρχης του κ. Χρυσάφη.
--Τότε είχα πεί οτι "Βαφτίζουν ένα "αγέννητο παιδί". Μάλλον θα έπρεπε να πώ "και ένα ΞΕΝΟ παιδί"?!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.