Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σύριζα Σερρών : Υπάρχει νομαρχιακή και συντονιστής ή όχι????

 


 

Πυρά κατά την Σερραικης κομματικής οργάνωσης του Σύριζα και του συντονιστή .Εξαπολύει ο πρώην γραμματέας της κομματικής οργάνωσης  κ Μπουκικας με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών 

Η ανάρτηση του κ Μπουκικα

Όταν η επιτροπή δεοντολογίας τελειώσει με το θέμα Πολακη, θα πρέπει να ασχοληθεί και με τις ευθύνες της επιτροπής ψηφοδελτίων που έχει μεγάλες ευθύνες για τα ψηφοδέλτια "τρύπιες κουρελουδες" που παρουσίασε πανελλαδικά.
Το θέμα είναι μείζον και δεν πιστεύω να ισχύει το "όπου λειτουργεί η επιτροπή δεοντολογίας τελειώνει η δεοντολογία" ή το ποιο απλό και κατανοητό σε όλους "δύο μέτρα και δύο σταθμά για δικαιοσύνη και δεοντολογία".
Και κάτι τελευταίο.
Εδώ τελικά (Σέρρες) υπάρχει νομαρχιακή και συντονιστής ή όχι;
Έχουν άποψη για όλα αυτά που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν στον χώρο ευθύνης τους ή η αποστολή τους ολοκληρώθηκε και τώρα τρέχουν από χωριό σε χωριό .ε τους υποψηφίους (τρομάρα μας) για την Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.