Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Κόντρα ανευ λόγου και αιτιας

  


 

Κόντρα  του προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ  Σώτου Κοτσαμπα και του κ Παύλου Φαρμάκη ξέσπασε με αφορμή την μη συμμετοχή της ΟΕΒΕΣΣ στην απεργιακή κινητοποιήση της 8ης Μαρτίου . Ο κ Φαρμάκης με ανοιχτή επιστολή την οποία υπέγραφαν άλλοι δύο επαγγελματιες κατηγόρησαν την ΟΕΒΕΣΣ για αφωνία και απραξία . όμως δεν έμειναν εκει αφού  άφησαν και αιχμές οτι δεν έκανε κάτι η ΟΕΒΕΣΣ λόγω της κομματικής προέλευσης του προέδρου. Ο κ Κοτσαμπας αφου ξεκαθάρισε οτι δεν συμμετείχαν γιατι ήταν απόφαση του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού τους οργάνου απάντησε θυμίζοντας οτι ο κ Φαρμάκης είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ και κινείται με κομματικό συμφέρον . 

Βεβαια η ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχει στην αυριανή κινητοποιήση

Ενω να πουμε η κόντρα σε προσωπικό επίπεδο Κοτσαμπα -Φαρμάκη εξέπληξε αφου οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις .Και εδω και πολλά χρόνια η συνυπαρξη τους στα συνδικαλιστικά όργανα είναι ειρηνικη 

2 σχόλια:

  1. Και οι δύο κινούνται καθαρά κομματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ο Φαρμακης καθαρα και φανερα .... ο αλλος ? , ταχα μου-ταχα μου

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.