Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Σερρών : ¨¨Φάουλ ¨¨ από την Σωτηρία Πάνου


 Σημείο τριβής και αντιπαράθεσης στην συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου η έγκριση της πρότασης της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στον εξοπλισμό του ιατρείου του Σκουτάρεως. Από την αντιπολίτευση υπήρξαν σειρά παρατηρήσεων και ενστάσεων  απο τους  Παναγιώτα Καλώτα και Βασίλη Παπαβασιλείου οι οποίοι και λόγω επαγγελματικής ιδιότητας κάτι ξέρουν παραπάνω. Η ένσταση αφορούσε την αγορά τριών καρδιογράφων ( αριθμό που οι δύο γιατροί δημοτικοί σύμβουλοι θεώρησαν υπερβολικα μεγάλο ).Η αρμόδια αντιδήμαρχος απαντώντας στην κ Καλώτα και επικαλούμενη  την ιδιότητα της ως πρώην προέδρου του Ιατρικού συλλόγου την εγκάλεσε αναρωτώμενη πως και δεν γνωρίζει οτι από το 2010 οι δήμοι υποχρεούνται να εξοπλίζουν τις πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας. Η κ Καλώτα έκανε λόγο για προσβλητική συμπεριφορά από την κ Πάνου . Τέλος έδωσε η παρέμβαση του δημάρχου ο οποίος αποδέχθηκε τις παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης μειώνοντας τον αρχικό προϋπολογισμό και τον αριθμό των καρδιογράφων από τρεις σε δύο . Κερασάκι στην τούρτα η παρέμβαση της  κ Πάνου η οποία παραδέχθηκε οτι το κείμενο που δόθηκε στην αντιπολίτευση προς ενημέρωση για το τι θα αφορούσε ο εξοπλισμός του ιατρείου ήταν λανθασμένο και αφορούσε πράγματι δύο καρδιογράφους και όχι τρεις όπως αναφερόταν .Αυτό που ξέχασε η κ Πάνου ήταν να ζητήσει συγνώμη από την κ Καλώτα η οποία αποδείχθηκε οτι είχε δίκιο 

4 σχόλια:

  1. Tης επιτέθηκε αδίκως η κ. Πάνου ας βλέπουν πρώτα τα γραπτά κείμενα αν είναι σωστά γιατί αυτο φανερώνει προχειρότητα και δουλειές του ποδαριού. Την πρόσβαλε την γυναίκα άδικα . Η συγνώμη να φανταστώ δεν υπήρχε για την κ. Πάνου. Περισσεύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, φταίει η Πάνου, για το ότι ο προμηθευτής αναγράφει τη βάση του καρδιογράφου με αυτό τον τρόπο. Και αν πάρουν τελικά τον καρδιογράφου χωρίς τη βάση, πως ακριβώς θα δουλέψει; Φάουλ της Σωτηρίας ή αυτών που δεν την άφησαν να εξηγήσει; Απορώ; Γιατί να αγοράσουν καρδιογράφο αν δεν μπορεί να δουλέψει;ας μην τον αγοράσουν καθόλου. Οι δύο γιατροί δηλαδή, πριν φτάσει το θέμα στο σώμα, δεν μπορούσαν να ζητήσουν εξηγήσεις εστω και τηλεφωνικά;να προστατέψουν τους Σερραίους από αυτή την αγορά και εκεί ίσως εντοπιζόταν το πρόβλημα και έπαιρναν ένα τηλέφωνο τον προμηθευτή. Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε δύσκολα. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ προσβλητική η Πάνου προσβάλει και άτομα της παράταξης της θεωρώντας ότι μόνο αυτή ξέρει. Να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eχει αποκτήσει το στιλάκι αυτό που επιτίθεται σε όποιον την κρίνει . Την θεωρούσα ανωτερο άνθρωπο αλλά διακρίνω μια αλλαζονεία. Ως αντιδήμαρχος είναι αυτή που εποπτεύει όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα πρίν πάνε στο δημ.συμβούλιο. Αυτή εκτίθεται για το κάθε λάθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.