Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Αθάνατη Λιμνούπολη : Γιατι απειλήθηκε με κόκκινη κάρτα υποψήφιος αυτοδιοικητικος

 


 

 

 "Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

   Στην Μυθική Λιμνούπολη με μετέφερε νοερώς ο σμπίρος ο οποίος μου διηγήθηκε  το τελευταίο παραμύθι που διάβασε

Οι σχέσεις των πολιτικών και αυτοδιοικητικών της Λιμνουπολης με την ηγεσια και τον κλήρο  της εκκλησίας ειναι στενές .Και κάθε ταγος που θέλει να καταγράψει μια λαμπρή καριέρα φροντίζει πάντα να έχει την εύνοια τους .

Σε έναν δήμο της Λιμνουπολης όμως  οι άριστες σχέσεις ενός υποψηφίου δημάρχου  με την τοπική εκκλησία μπήκαν σε δοκιμασία .Καθώς κάποιος συνεργάτης του έγραψε ένα πόνημα που εξέφραζε την αντίθεση του με την ανάμειξη του κλήρου στα της διοίκησης του δήμου . Ο υποψήφιος επικοινώνησε άμεσα με τον συνεργάτη του απαιτώντας να διαγράψει τα όσα έγραψε , διοτι διαφορετικά θα τον διέγραφε από την ομάδα των συνεργατών του . Ειμεθα υπέρμαχοι της ρήσης ¨¨πατρίς , θρησκεία , οικογένεια ¨¨ του τόνισε 

Βέβαια αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια της Λιμνούπολης  και όχι στην πραγματική πραγματικότητα που ζούμε εμείς


Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.