Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππα : Εκπαιδευτικό Αθλητικό Πρόγραμμα Καλαθοσφαίρισης «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».

 


 

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 και ώρα 09.30-12.30 στο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Σκοπού, θα πραγματοποιηθεί το Εκπαιδευτικό Αθλητικό Πρόγραμμα Καλαθοσφαίρισης «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».
Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν τα παιδιά της Ε’ και της Στ’ Δημοτικού, από έξι  δημοτικά σχολεία του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, με τους γυμναστές των σχολείων, τους καθηγητές των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου, υπό τις οδηγίες Ομοσπονδιακών προπονητών, με σκοπό  να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσα από οργανωμένες δράσεις της Ομοσπονδίας θέλοντας οι μαθητές να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η ισότητα.
Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου  Εμμανουήλ Παππά, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Νικόλαος Μόσχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.