Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Τα λέει στον δήμαρχο για να τα ακούσει η αντιπολίτευση

 

 
 
 
 
Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια δήμαρχος Αριάδνη Παπαφωτίου . Αναφέρει οτι διαφέρει από τον δήμαρχο σε ότι αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την άσκηση διοίκησης στον δήμο . Όμως το καρφί η κ Παπαφωτιου το ρίχνει στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που στα τρία χρόνια δια της ψήφου τους στήριξαν την δημοτική αρχή .Οπως τονίζει με νόημα << Αφήσαμε για τους άλλους τις ιδιοτελείς συναινέσεις, και τις Ομοφωνίες σε αδιαφανείς διορισμούς ημέτερων και απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων>> 
 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ  
 
Διαφέρουμε εντελώς με τον Δήμαρχο κ. Χρυσάφη και την Ομάδα του στο πώς αντιλαμβανόμαστε την άσκηση διοίκησης στον Δήμο, την λήψη αποφάσεων, την αντιμετώπιση των δημοτών και βασικά την σημασία της Ανάπτυξης και του τρόπου επίλυσης των προβλημάτων.
------------------------------------------------------
Δεν λέω κάτι νέο.
--Ως επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων, το έκανα φανερό έμπρακτα σε όλη τη θητεία μας. Αποφασιστικά και γόνιμα για τις Σέρρες.
--Αφήσαμε για τους άλλους τις ιδιοτελείς συναινέσεις, και τις Ομοφωνίες σε αδιαφανείς διορισμούς ημέτερων και απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων.
-----------------------------------------------------
Αύριο ευελπιστώ με την στήριξή σας θα είμαι η Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Σερραίων. ΟΛΩΝ.
Αυτό είναι η κύρια προσωπική μου έγνοια, και είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

 

2 σχόλια:

  1. Αριάδνη σε πάρα πολλά έχεις δίκαιο. Πεστα όλα έξω από τα δόντια με διευθύνσεις και ονόματα. Πες αλήθειες και δεν έχεις να χάσεις τίποτε, αλλά μόνον να κερδίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.