Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Χρυσάφης : Ευχάριστος πονοκέφαλος

 

 

 

 Στον απόηχο της εκδήλωσης της Συμμαχίας Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Ο δήμαρχος αναφερόμενος στην εκδήλωση εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα προσέλευση των μελών της παράταξης. Ενω απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου  Καπετάνιου αν  η Συμμαχία είναι έτοιμη για τις εκλογές ( ψηφοδέλτιο ). Ανέφερε οτι υπάρχει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος σε ότι αφορά την επιλογή των προσώπων που θα καλύψουν τις 280 θέσεις αφού όπως τόνισε υπάρχει πολύ μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερομένων .Χαρακτήρισε ως υγεία την ύπαρξη πολλών υποψηφίων δημάρχων .Που είναι καλό για την δημοκρατία καθώς  οι δημότες έχουν πολλές επιλογές .Ενω κλείνοντας κάλεσε τους συνυποψηφίους του σε ένα έντιμο προεκλογικο αγώνα όπου θα κυριαρχήσει η γόνιμη αντιπαράθεση .Μακριά από τοξικότητες και χτυπήματα κάτω από την μέση

3 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης πηγαίνει κάθε λίγο στα δικά του γήπεδα (γήπεδα εννοώ τα ΜΜΕ) τον αφήνουν να λέει ότι θέλει και όλα είναι όμορφα φτιαγμένα. Αυτή είναι η κατάσταση με τη σημερινή δημοτική αρχή και τη σχέση της με τη συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ. Αν δεν κάνω λάθος ο κ. Καπετάνιος Γιώργος έχει διοριστεί από τη σημερινή δημοτική αρχή ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό. Αν κάνω λάθος μπορείτε να με διορθώσετε. Επαναλαμβάνω αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παρακαλώ όμως να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε δυνατά Δημαρχάρα μου για άλλη μια θητεία με έργα, λουλούδια, ονοματοδοσίες και πολλές ανακοινώσεις ώστε να μαθαίνει και ο κόσμος τι κάνει η παράταξη.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συμβαίνει και στην σημερινή μεσημεριανή παρουσία του Δημάρχου Χρυσάφη, θα είναι απούσα η Μαρία Νάβαλη?
    Είναι άρρωστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.