Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Συριζα Σερρών : Μιχ.Δεμερτζής - Κόμμα υπηρέτης της κοινωνίας και όχι μέσο επίτευξης προσωπικών πολιτικών στόχων





 Τις προηγούμενες μέρες, γίναμε όλοι μάρτυρες, μιας ατέρμονης παραφιλολογίας σχετικής με τη δυνατότητα και θέληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διακυβέρνηση της χώρας μέσα από μια συμμαχία όλων των προοδευτικών δυνάμεων.

Μα είναι δυνατόν να αμφισβητείται αυτό το γεγονός;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θέλει και μπορεί και είναι επιβεβλημένο να επιχειρήσει αυτή την λύση. Όχι για το δικό του συμφέρον αλλά για το συμφέρον της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά.

Κάθε μέλος, κάθε στέλεχος, κάθε φίλος του κόμματος, οφείλει να στρατευθεί για τον σκοπό αυτό, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον.

Δεν είμαστε άγνωστοι, δεν είμαστε τυχαίοι, είμαστε πάντα εδώ ταγμένοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων κάθε μη προνομιούχου πολίτη της χώρας που δοκιμάζεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Αυτό εξακολουθεί και σήμερα να είναι το διακυβευμα, αυτή είναι η επιταγή που πρέπει να εξαργυρωσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε θέση καλουμαστε να συμβάλλουμε.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη και όλοι εμείς δηλώνουμε ένα μεγάλο παρων στη μάχη των εκλογών, για τη νίκη του λαού, για την προοδευτική λύση στη διακυβέρνηση της χώρας.

2 σχόλια:

  1. Μιχάλη #mprosta για τις Σέρρες! Βγες μπροστάρης. Είσαι πολύ σκληρός για να σε φάνε μερικοί. Ραντεβού στις κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΧΑΛΗ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.