Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Δικαιοσύνη και στα ψηφοδέλτια σύντροφοι

 

 
 
 
Αναταράξεις στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία η ανακοίνωση μόνο τριών υποψηφίων βουλευτών .Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πρώην γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Κώστας Μπουκικας κάνει λόγο για λα καρτ δικαιοσύνη . Τονίζοντας οτι η Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά για κάποιους, επίσης η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με εκβιασμούς, κουτσομπολιά και προβοκατορικες ενέργειες.
 
 Η ανάρτηση του κ Μπουκικα
 
"Δικαιοσύνη παντού" αυτό είναι το σύνθημα μας σύντροφε Τσίπρα.
Όχι "Δικαιοσύνη α λα καρτ".
Αυτό έπρεπε να φανεί και από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα και όχι η παρουσίαση ψηφοδελτίου με 3 υποψήφιους π.χ στο νομό Σερρών, με εμφανές το σήμα της εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα προσωπικά σε αυτούς ενώ όλοι οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι τους, άγνωστο πότε θα ενημερωθούν σχετικά.
Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά για κάποιους, επίσης η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με εκβιασμούς, κουτσομπολιά και προβοκατορικες ενέργειες.
"Δικαιοσύνη πάντα και παντού" λοιπόν σύντροφε Τσίπρα και όλα στο φως.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.