Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Δύο εκδηλώσεις στην γαλάζια πολυκατοικία ( φωτο )


 

 

Δυο εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας στην γαλάζια

πολυκατοικια .Η μια διοργανώθηκε από την ΝΟΔΕ και η άλλη από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ .

Στις δύο κομματικές μαζώξεις παραβρέθηκε σε  υπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος δήλωσε :
Μια ξεχωριστή βραδιά χθες στις Σέρρες με πολλούς φίλους, παλιά και καινούργια στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π Σερρών, αλλά και με τις νέες και τους νέους μας της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ.


Όλοι μαζί ενωμένοι θα αγωνιστούμε ξανά για τις ιδέες μας, την παράταξη μας, την πατρίδα μας και πάνω από όλα για τον τόπο μας, τις Σέρρες.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.