Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Η μητέρα των μαχών στην Ηράκλεια

 


 

 

 Φουντώνει η μάχη ενόψει της κάλπης για τις αυτοδιοικητικες εκλογές στον δήμο Ηράκλειας .Οι δύο ( μέχρι στιγμής ) μονομάχοι , Γιώργος Κουτσακης και Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης  ετοιμάζονται για την ρεβάνς του 2019 . Στην σκιά της δικαστικής διερεύνησης του ελλείμματος της ΔΕΥΑ . Αν έχει ολοκληρωθεί προ των εκλογών και υπάρξει   ορισμός δικασίμου και απαγγελία κατηγοριων. Τότε είναι σίγουρο οτι τα δεδομένα θα αλλάξουν . Όμως επειδη με τα αν δεν γίνεται πολιτική και εκλογές .Ο πρώην και ο νυν δήμαρχος εντείνουν τις προσπάθειες τους για την συγκρότηση όσο του δυνατόν καλύτερου ψηφοδελτίου .Οι προσπάθειες και των δύο επικεντρώνονται στον παλιό καποδιστριακό δήμο Ηράκλειας και την πόλη της Ηράκλειας .Οπου κρίθηκε η μάχη των εκλογών του 2019 και θα κριθει και το αποτέλεσμα του 2023 .

Το 2019 ο Γιώργος Κουτσακης είχε κερδίσει με διαφορά 1.100 ψήφους .Στον  καποδιστριακο δήμο Ηράκλειας είχε κερδίσει με 1.300 ψήφους διαφορά .  Και στην πόλη της Ηράκλειας με 500 ψήφους .

Στον δήμο Στρυμονικο ο Κοτσακιαχίδης είχε διαφορα 600 ψήφων , ενω στο δήμο Σκοτουσσας ο Κουτσακης κέρδισε με 400 ψήφους .

Επομένως ο Γιώργος Κουτσακης ξεκινά την προσπάθεια να διατηρήσει τα κεκτημένα και ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης να μηδενίσει την διαφορά . Κ μετακίνηση του Μπουντρακη από την παράταξη του δημάρχου σε αυτήν του πρώην δημάρχου , σίγουρο είναι οτι θα μειώσει την διαφορά των δύο άλλα δεν φτάνει .

Θα πρέπει να υπάρξει ανατροπή και σε Χρυσοχώραφα , Κοιμηση και Ποντισμενο .Αν θέλει ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης να επιστρέψει στον δημαρχιακο θώκο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.