Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παπά : Η συγκυβέρνηση στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης

 


 

 

Στον δήμο Εμμανουήλ Παππα τα πράγματα κυλούν μέχρι στιγμής ήρεμα και τίποτε δεν θυμίζει οτι σε  8 μήνες έχουν εκλογές . Την περασμένη εβδομάδα  υπήρξε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ Λάσκαρη ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ακούγονται  θα έχει την πολιτική στήριξη του Σύριζα .Βέβαια είναι μια υποψηφιότητα που δεν φαίνεται να προβληματίζει την τωρινή δημοτική αρχή . Το αντίπαλο δέος βρίσκεται στην παράταξη του κ Τσουκαλου η οποία όπως μαθαίνω ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εκλογές όπου θα υιοθετηθεί η τακτική σκληρού ροκ .Οπως μου μεταφέρει ο σμπίρος αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει η κριτική στην συγκυβέρνηση των παρατάξεων Νότα - Μπαλτσιου .  Καθώς θα τεθεί το ερώτημα για ποιους λόγους ο κ Μπάλτσιος αντίπαλος του κ Νότα και το 2014 επέλεξε την Β  Κυριακή των εκλογών του 2019 να στηρίξει ανοιχτά ( να και δώσει την νίκη ) στον δήμαρχο .

Σε ποια βάση και με ποιους όρους έγινε η συμφωνία και η συνεργασία .Υπήρξε προγραμματική σύγκλιση . ¨H η στήριξη της παράταξης Μπάλτσιου έγινε στην βάση  των θέσεων ευθύνης    που κατέλαβαν ο επικεφαλης και μλη της παράταξης του 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ ρεπόρτερ κάντε λίγη υπομονή και θα ακούσετε πράγματα και θαύματα από τον δήμο Εμμανουήλ Παππά που δεν φαντάζεσαι και κυρίως οι ψηφοφόροι και τα στελέχοι των δύο αυτών παρατάξεων .Η υπόθεση έχει πολλές χιλιάδες ευρώ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.