Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η πολιτικη αλαζονεια ασφαλής ..........Σύμμαχος μιας ενδεχόμενης ήττας

 



 Επειδή στην Συμμαχία Σερραιων υπάρχει μια σιγουριά εως απόλυτη βεβαιότητα για την επανεκλογή .Με το ακλόνητο ...επιχείρημα οτι δεν υπάρχει αντίπαλος .Ας ανατρέξουμε στην ιστορία η οποία πάντα διδάσκει .Το 2002 διεξάγονται αυτοδιοικητικες εκλογές για τον δήμο Σερρών . Ο δήμαρχος Ζήσης Μητλιαγκας είναι εκ νέου υποψήφιος και μάλιστα ο αντίπαλος του  των εκλογών του 1998 κ Γιάννης Βλάχος δεν είναι εκ νέου υποψήφιος .Οπως και ο τρίτος κ Αντώνης Νυχτοπάτης .

Στις εκλογές του 2002 λοιπόν ο κ Μητλιάγκας κατετάγη 4ος .Λαμβάνοντας μάλιστα ποσοστό 20 % έναντι του 39% που έλαβε στις εκλογές του 1998


 

5 σχόλια:

  1. Στις Σέρρες μόνο ο Αγγελίδης βγήκε δεύτερη φορά από τα χρόνια του Ανδρέου. Περιμένουμε τις εθνικές εκλογές. Αν έχουμε εκπλήξεις που όπως φαίνεται ότι θα έχουμε θα έρθει και η τιμωρία μετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε αγαπητέ συντακτα.
    Αντιλαμβάνεστε ότι το 2002 ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
    Ο κ Αγγελιδης ηταν το σπλάχνο της παράταξης Μητλιαγκα.
    Οι διασπαστικές κινήσεις στη νέα δημοκρατία έδωσαν δυο ισχυρούς σχετικά συνδυασμούς …
    Τουτεστιν η ανάλυση σας δεν συνάδει με τις σημερινές συνθήκες.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτου φτου, που τα βρίσκεται και τα γράφετε αυτά; Τώρα ο κ. Χρυσάφης κατεβάζει την dream team της αυτοδιοίκησης. Πολιτικούς που ξεφεύγουν από τα όρια της πόλης και έχουν πανελλήνια εμβέλεια και αναγνωρισιμότητα. Δε χάνουμε με τίποτα.

    Τε. Π. Θε.
    ΥΓ. Ψηφίστε Αλέκο ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετα αν μετά κατάλαβαν τη βλακεία τους. Ο Μητλιάγκας ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από την πόλη τα τελευταία 40 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τρία βαρίδια που μεταγράφηκαν, συν τα επόμενα που θα έρθουν, προεξοφλούν την αλλαγή στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.