Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Σύμμαχος λόγω λουλουδιών ?????

 


 

Δυο παρεμβάσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ έκανε τις τελευταίες 72 ώρες η δημοτική σύμβουλος κ Δέσποινα Ιλανίδου. Η οποία με τα όσα είπε επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει προσχωρήσει στην Συμμαχία Σερραίων. Μάλιστα στην παρέμβαση της την Δευτέρα 6/2/2023  η κ Ιλανίδου εκθειάζοντας επι της ουσιας τον δήμαρχο για τον οποίο είπε οτι ακούει τις προτάσεις τους και τις κάνει δεκτές ( για αυτό δεν κάναν αντιπολίτευση ) .Ανέφερε ως παράδειγμα οτι η ίδια επι θητείας Αγγελίδη είχε προτείνει πολλές φορές να φυτευθουν λουλούδια αλλα όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλα αντιμετώπισε και μια απαξίωση. Ενω με την τωρινή δημοτική αρχή η πόλη απέκτησε χρωμα .

 

2 σχόλια:

  1. Ορίστε! η απάντηση σε όσους λένε ότι ο κ. Δήμαρχος φύτευε 4 χρόνια λουλούδια μόνο για την λεζάντα. Είδατε τα τώρα τα κέρδη που έχει η συμμαχία με την επικείμενη προσχώρηση άλλης μίας ικανότατης αυτοδιοικητικού σε πολύ καλή ηλικία μάλιστα.

    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. serresbomb, υπάλληλε του Χρυσάφη, γιατί δεν δημοσιεύεις τις αλήθειες που γράφουμε για την θεούσα με την μεγάλη υποκρισία που έχει; Τελικά μπράβο στον ιακχο που δημοσιεύει τα πάντα. Δεν αξίζει να δημοσιεύουμε σχόλια σε σας, γιατί είστε υπό λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.