Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η πρόεδρος ¨¨έβαλε ¨¨ στο κάδρο των ευθυνών τον δήμαρχο

 





 
Αν και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη αρχικά ανέλαβε ( επι της ουσίας ) την ευθύνη για την ματαιωθείσα συναυλία του F.Y . Αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους συμμάχους εκτός κάδρου . Τρία 24ωρα μετά .Επανέρχεται βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών και τον δήμαρχο .Αφού όπως αναφέρει οι αποφάσεις λήφθηκαν συλλογικά και ομόφωνα 
 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΛΑΖΗ  
 
"Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.."
"Η φράση mea culpa χρησιμοποιείται κυρίως σε αυτοκριτική που μπορεί να κάνει κάποιο άτομο σε αναγνώριση λάθους επιλογής του και με τον τρόπο αυτό, να το ομολογήσει δημόσια. 
 Η χρήση της φράσης αυτής γίνεται ως αναγνώριση κυρίως πολιτικού λάθους και σε δημόσια έκφραση συγγνώμης". 
Άσχετα λοιπόν αν οι δημοκρατικές αποφάσεις λαμβάνονται πάντοτε συλλογικά και συμμετοχικά, σε όλα τα επίπεδα και στην περίπτωσή μας ΟΜΟΦΩΝΑ (παραταξιακές επαναλλημμενες συναντήσεις για συναπόφαση, ολομέλεια διοικητικού Συμβουλίου), την ευθύνη έχει πάντοτε αυτός που βάζει την υπογραφή του...σε αυτό το κάδρο ευθυνών είναι πάντοτε μόνος/ μόνη του ...κανένας άλλος δεν χωράει!!
 
Μεγάλη εμπειρία ο πρόσφατος δημόσιος λεκτικός "λιθοβολισμός". 
 
Έμαθα πολλά, μέτρησα πολλούς.. Αν και για πολλούς "οι μάσκες έπεσαν", θα φορέσω λοιπόν σήμερα τη δική μου μάσκα για δύο λόγους:
 
 1. γιατί άνοιξε το τριώδιο και 
 
2.για να καλύψω την έρπη, το ξεφούσκωμα που έλεγε η μάνα μου, που έχει ανθίσει στα χείλη μου και δεν λέει να φύγει καιρό τώρα !! 
 
Καλωσορίσω τη νέα μέρα και τη νέα εργασιακή εβδομάδα για όλους μας !!
Υστ.Το χάλκινο γλυπτό είναι από τη σειρά με την ονομασία "Travelers" του Bruno Catalano

 

4 σχόλια:

  1. Παρακαλώ μη πυροβολάτε την πρόεδρο επέιδη είναι μπροστά από την εποχή της. Τέτοιες δράσεις στις Σέρρες δεν έχουν γίνει ποτέ. Μόνο με Χρυσάφη και Παλάζη μπορεί να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Μόνο σας παρακαλώ μη σπέρνετε έριδες ανάμεσα σε δύο τόσο σπουδαίους σερραίους πολιτικούς. Είναι κρίμα, πως θα πάει μπροστά ο τόπος μετά;
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος εξ αρχής ήταν εντός του κάδρου και με φωτεινό μάλιστα χαμόγελο υπερηφάνειας για την σχεδιαζόμενη εκδήλωση του FY. Με την ανάρτησή της η κα ΠΑΛΑΖΗ απλά θέτει στο κάδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΣ τα οποία ενδεχομένως ομόφωνα ενέκριναν την επιλογή του ΤΡΑΠΕΡ. Εαν το ζήτημα δε τους ετέθη υπόψη θα πρέπει να το ανακοινώσουν. Επιπλέον η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, αποδέχθηκε το ρόλο της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ασμένως και προσπάθησε να παρουσιάσει το κατάμαυρο ως άσπρο αλλά απέτυχε. Πικράθηκε με τη συμπεριφορά της μελλοντικής συμμάχου η οποία παρα την μέχρι τώρα διακριτική υποστήριξή της δημοτικής αρχής επέλεξε να εκθέσει την ΠΡΟΕΔΡΟ απενοχοποιώντας τον ΔΗΜΑΡΧΟ. Η κα ΠΑΛΑΖΗ με την ανάρτηση προσπαθεί να επηρεάσει το θυμικό των δημοτών και να εξαγνιστεί μέσω πρόκλησης ενοχικών συνδρόμων για την έρπη που της προκάλεσαν η απόρριψη για πολλοστή φορά των επιλογών της ως επικεφαλής της ΚΕΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιο κρέμασμα από τον αρχηγό και λίγα είπε. Η Παλάζη αν θέλει να σώσει την αξιοπρέπειά της πρέπει να φύγει από εκεί. Πληρώνει τις αμαρτίες των άλλων και κυρίως του Χρυσάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.