Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΚΕΔΗΣ : Νόμος είναι το δικιο των συλλόγων

 


 

Θα το ζήσουμε και αυτό στις Σέρρες φέτος , αφού θα έχουμε την αναβίωση του ίδιου εθίμου την ίδια μέρα και ώρα σε δύο σημεία της πόλης των Σερρών . Το εθιμο της Τζαμαλα που εδω και δεκα χρόνια το αναβιωνει  το «Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών ο Πύρρος».Φέτος θα το αναβιώσει και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών . Ο Πρωτος  στη συμβολή των οδών Στρυμόνος-Σιδηροκάστρου & Νικομηδείας-στην ανατολική πλευρά της πόλης των Σερρών και ο δεύτερος στην Πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00.

Πιθανόν η αιτία που  από την ΚΕΔΗΣ που είναι ο χορηγός και των δύο εκδηλώσεων . Δεν επενέβησαν ώστε να μην συμπέσουν οι δύο εκδηλώσεις  .Να αναζητηθεί στο οτι διανύουμε προεκλογική χρονιά και ισχύει ( να το παραφρασουμε ) το νόμος είναι το δίκιο των συλλόγων

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστά πράττει η κ. Παλάζη γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Πχ κάποιος που μένει Καλλιθέα πως να πάει στη στρυμονος που είναι στην ανατολική πλευρά της πόλης; Άρα το ίδιο κάνει και στο κέντρο και πιάνει έτσι όλους τους Σερραίους! Έξυπνο! Μπράβο!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.