Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Η απορία της ημέρας : Και αφού χωρίσατε και το διαλύσατε τώρα τι θα κάνετε κ Γκότση ????

 


 

 

 

Με αφορμή την ανεξαρτητοποιηση του κ Χράπα και την προσχώρηση του στην Συμμαχία Σερραίων . Ο επικεφαλης της Δημοτικης Πρωτοβουλιας Σερραίων Ηλίας Γκότσης με δηλώσεις του  τόσο στο ΔΙΚΤΥΟ όσο και στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ .Έσπευσε να επισημοποιήσει την διάλυση της παράταξης που  ηγείται. Αφού μας έκανε γνωστο οτι στην οικονομική επιτροπή στην θέση του κ Χραπα θα προτείνει τον κ Δουκα ο οποίος ( σύμφωνα με τον κ Γκότση ) θα είναι υποψήφιος με την κ Μηλτιαγκα. Οπότε να ξεκινήσουν από τώρα την συνεργασία τους .Ενω για τον κ Παπαβασιλειου ανακοίνωσε οτι στηρίζει τον κ Τσιμερίκα . Βέβαια ο κ Γκότσης αν και λαλίστατος για όλους τους πρώην συντρόφους του .Απέφυγε να  πει στον Σερραικο λαο και ειδικά σε όσους τον ψήφισαν τι θα πράξει στις εκλογές του 2023 .

Πάντως το να μην είναι υποψήφιος δεν ...παίζει 

5 σχόλια:

  1. Γκότσης Παπαφωτίου επικεφαλείς του εαυτού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ του serresbomb υπηρετη του Χρυσάφη, τι σε νοιάζει τόσο για τον Γκότση; Φοβάσαι μην πάει στον Τσιμερικα και γειρει η πλάστιγγα υπέρ του Τσιμερικα; Τελικά έχετε μεγάλο άγχος για τις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Γκότσης έλα στην ομάδα της καρδιάς σου! Σύμμαχος είσαι κι εσυ! Για όλους έχει κάτι ο κ. Δήμαρχος μας!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκότσης το χαίρεται κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γκότση μην επιτρέψεις τον Χρυσάφη να σε ξεφτιλίσει. Είναι πολύ μικρός μπροστά σου και στην ιστορία σου. Μην πέφτεις στην παγίδα που σου έστησε. Μόνον εσύ μπορείς να αποκαλύψεις τη γύμνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.