Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Υπάρχει πρόταση για τα τραπεζοκαθίσματα ????

 


 

 Με αφορμή το μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων του αντιδήμαρχου Σερρών κ Δινάκη για το θέμα των τραπεζοκαθισματων . Ο σμπίρος θυμήθηκε οτι προεκλογικα το 2019 η Συμμαχια Σερραίων , οταν είχε προκύψει το θέμα με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων επι της οδου Κωνσταντίνου Καραμανλη . Είχε δεσμευθεί οτι θα δοθεί οριστική λύση , αφού σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες αλλα και με φορείς. Θα ανακοίνωνε και θα υλοποιούσε την πρόταση της  ( κατι ειχε ακουστει μέχρι και για τοπικο δημοψήφισμα ) . Η θητεία οδεύει προς την λήξη ( βοηθουντος και του κορονοιου ) το θέμα μπήκε κάτω από το χαλί και προς το παρόν υπάρχει λύση βολική για όλους . Ομως επειδη εδω και 1 μηνα περίπου έληξαν και οι παρατάσεις του νόμου ( που επέτρεψε μια χαλαρότητα ) . Μήπως ήρθε η ώρα να ακούσουμε και να δούμε την πρόταση της Συμμαχιας ??? 

Ή τελικά θα ακολουθηθεί το βλέπουμε και κάνουμε και πριν από τις εκλογές θα υποσχεθούν το τι θα κάνουν αν ξανακερδίσουν τις εκλογές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.