Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η πολιτικη μεταλλαξη της Συμμαχιας ( μερος 1o )

 


 

 

 

Γράφει ο αιρετικός αυτοδιοικητικος 

Στην Αθήνα υπάρχει η πλατεία Κλαυθμώνος

   Το όνομα Πλατεία Κλαυθμώνος (δηλαδή "κλάματος") το πήρε μετά από χρονογράφημα του περιοδικού Εστία, επειδή εκεί, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών (το οποίο έχει κατεδαφιστεί), μαζεύονταν οι απολυμένοι δημόσιοι υπάλληλοι μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυσή τους, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχε μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και κάθε νέα κυβέρνηση απέλυε τους υπαλλήλους που είχε προσλάβει η προηγούμενη κυβέρνηση και προσλάμβανε τους δικούς της ψηφοφόρους.

Η παρούσα δημοτική αρχή πιθανόν θα έπρεπε  να ονομάσει μια πλατεία της πόλης σε Κλαυθμώνος .Διοτι το βράδυ των δημοτικών εκλογών  θα αποτελέσει καταφύγιο παρηγοριάς για τους Συμμάχους  που θα μείνουν εκτός δημοτικού συμβουλίου

Την νέα νικη της Συμμαχίας με τα τωρινά δεδομένα δεν την αμφισβητεί ουδείς .Αλλά το πόσοι εκ των 17 δημοτικών συμβούλων θα ξαναβρούν θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο .Σηκώνει πολλή συζήτηση .Συνεχίζεται ....

2 σχόλια:

  1. Αιρετικέ,
    Από την ανάλυση σας εικάζω ότι θεωρείτε τη θέση του δημοτικού συμβούλου ως προσωπικό τρόπαιο ενός εκάστου..
    Υπάρχουν όμως πλειστοι όσοι στη συμμαχία που απλώς θεωρούν τη θέση ως θέση συνεισφοράς στο μέλλον της πόλεως….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σίγουρος είσαι για τη νίκη του Χρυσάφη στις δημοτικές εκλογές. Το γιατί είσαι τόσο σίγουρος το ξέρει όλη Σερραικη κοινωνία. Γράψε όμως τώρα αυτό που θα σου πω και το δημοσιεύεις και πάλι μετά τις εκλογές.
    Θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή και την δεύτερη Κυριακή οι Σερραίοι δημότες θα στείλουν τον Χρυσάφη στο σπίτι του.
    Αραγε θα σε αφήσει ο Χρυσάφης να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου;
    Σου έχω στείλει και άλλα σχόλια, αλλά επειδή δεν είναι θετικά για τον Χρυσάφη δεν τα δημοσιεύεις. Το ίδιο μου λένε και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου. Τόσο δημοκράτες είστε στο ανωνυμο site που λέγεται serresbomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.