Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ένα δίκιο το χει η Αφροδίτη Σταμπουλη

 


 

 

 

Θέμα παραίτησης της Θένιας Χαραλαμπίδου από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών έθεσε  ( στο κομματικό όργανο του Σύριζα Σερρών )  η πρώην βουλευτρια κ Αφροδίτη Σταμπουλη .

Αν και η υπήρξε διάψευση το θέμα τέθηκε  , υπήρξε συζήτηση  και μέχρι εκει .Η απόφαση είναι της κ Χαραλαμπίδου και κανείς δεν μπορεί να την υποχρεώσει να παραιτηθεί από την στιγμή που την θέση την κατέλαβε με την ψήφο των Σερραιων δημοτών στις εκλογές του 2019 .Και στην δημοκρατία ο λαός είναι αυτός που δίνει ( δια της ψήφου του ) ή ακυρώνει τα αξιώματα των αιρετών .

Όμως για να κάνουμε και τον συνήγορο ( του διαβόλου )  της κ Σταμπουλη , η πρώην βουλευτρια ένα δίκιο το χει. Στην λογική οτι η κ Χαραλαμπίδου πλέον ( έστω και προσωρινά ) δεν είναι κάτοικος Σερρών και πιθανόν μέχρι και τις επόμενες εκλογές του 2023  θα βρίσκεται εκτός Σερρών .Οπότε εδώ μπαίνει το ερώτημα μπορεί  να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της δημοτικής συμβούλου ??? 

Οπότε ένα ζήτημα πολιτικά ηθικό δεν  υπάρχει ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.