Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έρχεται ρήξη???





Θέμα χρόνου μαθαίνω ότι είναι η επίσημη διαφοροποίηση της Βαρβάρας Μητλιαγκα με τον Στέφανο Φωτιάδη . Όπως με πληροφορεί ο σμπιρος η συνύπαρξη τους στην παράταξη ΣΕΡΡΑΣ δεν πρόκειται να μακροημερευσει.Απο την πλευρά της κ Μητλιαγκα υπήρξε μέχρι στιγμής ( εδώ και 40 ημέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της) η υπομονή και η αναμονή να προχωρήσει ο κ Φωτιάδης σε αυτό που είχε ανακοινώσει προ 4 μηνών να κάνει ένα βήμα πίσω.Αναγνωριζοντας ότι η παράταξη του θα βαδίσει στις εκλογές με επικεφαλής την δημοτική σύμβουλο .Μέχρι στιγμής ο κ Φωτιάδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να το πράξει  .Η διαφοροποίηση του Γάτσιου και της κ Μητλιαγκα στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ ( για τις δαπανες προβολης του δήμου )  ήταν το πρώτο μήνυμα . Όπως μάλιστα διαρρέεται μπορεί ο κ Φωτιάδης να ζήτησε χρόνο (  μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών ).Αν όμως δεν είναι υποψήφιος βουλευτής??? Τι θα κάνει θα συνεχίσει να έχει σε μια ιδιότυπη πολιτική κηδεμονια την κ Μητλιαγκα και την παραταξη ????

2 σχόλια:

  1. Είναι προφανές ότι ο Φωτιάδης έχει τελειώσει. Το αν θα μείνει ή θα φύγει είναι απ’ ότι φαίνεται δική του απόφαση. Σε καμιά ομηρία δεν φαίνεται να έχει ούτε τη Μητλιάγκα ούτε το Γάτσιο. Είναι τυχερός που και οι δύο είναι άνθρωποι με πολιτική παιδεία και σέβονται το παρελθόν του. Το δρόμο τους όμως τον έχουν πάρει, όπως και τις αποστάσεις τους από τον ανύπαρκτο εδώ και 3 χρόνια Στέφανο…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέφανε είσαι πολύ κατώτερος των προσδοκιών. Έχεις αργησει παρά πολύ να συνταξιοδοτηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.