Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Βρέθηκε ο διαδοχος του Στέφανου Φωτιάδη ????

 


 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 ο Στέφανος Φωτιάδης παραχωρεί συνέντευξη τύπου όπου μεταξυ άλλων αναφέρει  «Η αυτοδιοικητική μου δραστηριότητα, στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, την 31-12-2023.Ανοίγω επίσημα, για την παράταξή μας «ΣΕΡΡ.Α.Σ.» τον κύκλο των συζητήσεων και διεργασιών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της παράταξης, καθώς και την συγκρότηση ψηφοδελτίου για την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές του 2023>> 

Πέρασαν 4 μήνες γεμάτοι ο κ Φωτιάδης παραμένει στην θέση του. Ενω δεν υπάρχει και ενημέρωση αν έχει αρχίσει η διαδικασία για την εκλογή νέου αρχηγού στην παράταξη ΣΕΡΡΑΣ . 

 

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση είναι πολύ απλή στο ερώτημα που θέτετε.
    Αρχηγός της παράταξης Φωτιάδη (εδώ που τα λέμε ποιας παράταξης, διότι δεν υπάρχει παράταξη) θα ορισθεί η Μητλιαγκα, μόλις και εφόσον ο Φωτιάδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν τον βάλουνε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν όπως είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.