Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Παιδική χαρά – γήπεδο μπάσκετ και Δημοτική αδράνεια.

 


Παιδική χαρά – γήπεδο μπάσκετ και Δημοτική αδράνεια.
Ο εμπαιγμός έχει και όρια!
Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναρτήσεων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφιών με στολισμένα δέντρα όπου μας τα παρουσιάσατε ως αξιοθαύμαστα έργα προσπαθώντας να μετατοπίσετε την προσοχή των δημοτών από ζωτικής σημασίας προβλήματα στο θαυμασμό ενός στολισμένου και φωταγωγημένου τίποτα, είναι ώρα να ξεκρεμαστούν τα στολίδια και να επιστρέψετε στην πραγματικότητα που εμείς βιώνουμε.
Εκκρεμεί η δημιουργία της παιδικής χαράς στο χωριό της Νικόκλειας που παράλογα και άδικα αφαιρέσατε από τα παιδιά της. 
Έχουν και αυτά το ίδιο δικαίωμα με τα δικά σας παιδιά στη Νιγρίτα και στις Σέρρες να έχουν στη διάθεση τους ένα δημόσιο χώρο παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργικής εκτόνωσης και εσείς δεν έχετε δικαίωμα να τους το στερείτε.
Δεν γνωρίζουμε ποιες συμφωνίες και τι ανταλλαγές έχουν προηγηθεί με το ΚΟΡΙΤΣΙ και δεν μας αφορούν άλλωστε. 
Αυτό που μας αφορά είναι η απόφαση της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου. Έχετε την ηθική και κοινωνική υποχρέωση να την εφαρμόσετε.
 Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που υποσχόσασταν με πάθος, όχι μόνο κατ ιδίαν αλλά και δημόσια στα social media, ότι η παιδική χαρά θα γίνει και ίσως το έχετε ξεχάσει. Να σας το υπενθυμίσουμε λοιπόν.
Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι στο χωριό υπάρχει και ένα γήπεδο μπάσκετ που ρημάζει εγκαταλελειμμένο λόγω της αδιαφορίας σας. 
Το καλοκαίρι οι νέοι του χωριού εξέφρασαν στην πρόεδρο την ανάγκη για συντήρηση του γηπέδου, ώστε να καταστεί κατάλληλο για χρήση, εισπράττοντας την απάντηση «εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, να πάτε στο δήμο να το πείτε». 
Πόσο βολικό και τραγικό ταυτόχρονα να μεταθέτουμε την δική μας ευθύνη σε 15χρονα παιδιά τα οποία έχουν το ίδιο δικαίωμα με τα δικά σας παιδιά στη Νιγρίτα και τις Σέρρες... αλλά μάλλον περιμένετε τα δικά μας παιδιά να διεκδικούν μόνα τους τα αυτονόητα γιατί εσείς έχετε κουραστεί από τις πολλές φωτογραφήσεις και σκουποτοξοβολίες στους δρόμους.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.