Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η πρόταση της ημέρας Να κάνει τον απολογισμο της και η αντιπολίτευση

 


 

 

 Απολογισμός πεπραγμένων του δημάρχου Σερρών σήμερα το απόγευμα .Η διαδικασία προβλέπει αφού ο δήμαρχος κάνει τον απολογισμό του να ακολουθήσει τοποθέτηση των επικεφαλης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έπι των όσων πει. Βέβαια με αυτά που ζούμε 3 χρόνια και ζήσαμε και το 2022 καλό θα ήταν να κάνουν και οι επικεφαλης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης τον δικό τους απολογισμό πεπραγμένων .

Ποιοι εκ των 5 ( Φωτιάδης, Γκότσης, Παπαφωτιου , Γεωργουλας , Φαρμάκης ) .Ανταποκρίθηκαν στον δικό τους  ρόλο . 

Γιατι αν οι παρουσίες σου στο δημοτικό συμβούλιο ειναι λιγότερες από τις απουσίες σου. Ή έχεις ψηφίσει την συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεων της δημοτικής αρχής .Το να βγεις σήμερα να κάνεις και κριτική ..........

2 σχόλια:

  1. Μακάρι, έστω και σήμερα να ανταποκριθεί η αντιπολίτευση στον θεσμικό της ρόλο και στην αποστολή που της ανέθεσαν οι Σερραίοι δημότες και να ασκήσουν την κριτική και τον ελεγχο που επιβάλλεται να ασκήσουν σε μια δημοτική αρχή που δεν έχει να δείξει κανένα δικό της εργο και σε έναν Δήμαρχο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ΛΕΖΑΝΤΑ.
    Δυστυχώς 3,5 χρόνια δεν υπήρχε αντιπολίτευση, η δε μείζων αντιπολίτευση συγκυβερνουσε με τον Χρυσάφη. Έστω και τώρα κάντε αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατώτεροι των περιστάσεων εδώ και 3,5 χρόνια. Τώρα δε σώζετε τίποτα. Ας πάρουν κι αυτοί (όπως κι ο Χρυσάφης) αυτό που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.