Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΕ Σερρών ενισχύει την προσπάθεια της Ηλιάνας Τριανταφύλλου


Η ΠΕ Σερρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης

Σπυρόπουλος ενισχύουν για μια ακόμη φορά, την προσπάθεια της “χρυσής” Σερραίας αθλήτριας Ηλιάνας Τριανταφύλλου και του προπονητή της Σάββα Κεφαλίδη. 

Η ταλαντούχα αθλήτρια και ο έμπειρος προπονητής της βρέθηκαν σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, ο οποίος τους υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση.

 

Ο κ.Σπυρόπουλος παρέδωσε 2 νέα κοντάρια και 2 νέα ζευγάρια αθλητικά υποδήματα στην Ηλιάνα και της ευχήθηκε καλές προπονήσεις και ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Επίσης, ο κ.Σπυρόπουλος ευχήθηκε καλή τύχη στη νέα πορεία που θα ακολουθήσει η Σερραία αθλήτρια, καθώς από το ερχόμενο καλοκαίρι θα συνεχίσει την ακαδημαϊκή και αθλητική της δράση σε Πανεπιστήμιο του Ιλινόις των ΗΠΑ, από όπου δέχτηκε πρόταση.


Τόσο η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, όσο και ο Σάββας Κεφαλίδης ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η λαμπρή πορεία της Ηλιάνας.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.