Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨ Άνοιγμᨨ.... στην Παρθένα Χαραλαμπίδου ???


 

 

 

Από το περασμένο φθινόπωρο στις  συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Σερρών , οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο με την δια ζώσης παρουσίας , καθώς έχει κοπεί η εξ αποστάσεως παρουσία . Αυτό έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κ Χαραλαμπίδου η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ( λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ) βρίσκεται εκτός Σερρών . 

Χθες για δεύτερη φορά ( στο δημοτικό συμβούλιο ) η κ Μητλιάγκα έφερε το θέμα η συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις να είναι δυνατή και με εξ αποστάσεως παρουσία .Καθώς όπως είπε αυτό εφαρμόζεται σε όλα τα υπόλοιπα όργανα του δήμου και των εποπτευόμενων φορέων . Απάντηση δεν πήρε . Αλλα στήριξη στην ανεξάρτητη δημοτικη σύμβουλο πρόσφερε



1 σχόλιο:

  1. Δεν έχουν ανάγκη από στήριξη ούτε η μια ούτε η άλλη. Ο «ιθύνων νους» αυτών των δημοσιευμάτων ξεχνά ότι στην Οικονομική Επιτροπή δεν πατά κανένας σύμμαχος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.