Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις- Κοπή βασιλόπιτας με ¨΄ρεγάλο ¨¨ άγραφη άδεια


 

 

Συνεχίστηκε και φέτος το «έθιμο» της χορήγησης άγραφης άδειας στους εργαζομένους της Π.Ε. Σερρών, από τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την κοπή της βασιλόπιτας. Συμπολίτες που πληροφορήθηκαν τη σχετική «γενναιοδωρία» (ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα) σχολίασαν με πολύ αρνητικό τρόπο αυτή τη συνήθεια των αιρετών. Δεν φθάνουν οι πλουσιοπάροχες άδειες, κάθε μορφής, των δημοσίων υπαλλήλων και έρχονται οι πολιτικοί προϊστάμενοι να δώσουν και άλλες; Αντί να βάλουν μια τάξη, ως πολιτικοί προϊστάμενοι, στη λειτουργία των υπηρεσιών τους, λαϊκίζουν αφόρητα και επιδεινώνουν την κατάσταση, μας έλεγαν αγανακτισμένοι.

Εμείς επισημαίνουμε ότι η φετινή χρονιά είναι προεκλογική για την τοπική αυτοδιοίκηση, οπότε αναμενόμενες αυτές οι συμπεριφορές  – ελπίζουμε να μη δούμε και άλλες χειρότερες.

Δ.Ν.

 

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.