Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικης : Καταθέστε την αγάπη σας για τον Χρήστο στους κίτρινους κουμπάραδες

 


 
 
 
 
Από το απόγευμα της Κυριακής, αναζητήστε τους κίτρινους κουμπάραδες και "καταθέστε" την αγάπη σας για τον Χρήστο και την οικογένειά του. #Διπλα_στον_Χρηστο.
Ο 27χρονος Χρήστος, στις 22 Νοεμβρίου επιστρέφοντας από την δουλειά, είχε ένα άσχημο ατύχημα. Έπειτα από την πτώση με μηχανάκι, αφού έπεσε επάνω σε μια αδέσποτη αγελάδα, έμεινε για αρκετή ώρα αναίσθητος στον δρόμο, ώσπου ευτυχώς πέρασε ένας οδηγός βυτιοφόρου και τον περιέθαλψε. Κάλεσε το ΕΚΑΒ, και διακομίσθη στο νοσοκομείο Σερρών. Το πόρισμα του νοσοκομείου: *Επείγουσα σπληνεκτομη, ρήξη σπληνος με παρουσία αίματος περισπληνικα, περιηπατικα και στις παρακολικες αυλακες (εσωτερική αιμορραγία).
*θλαστικο τραύμα ινιακα
*Εκδορα ρινος
*Κάκωση ημιθωρακιου (σπασμένα πλευρά)
*πολλαπλά κατάγματα πλευρών και ευτυχώς απεφεύχθη η εσωτερική αιμοραγία στα πνευμόνια.
Ο οργανισμός του Χρήστου είναι πλέον ευαίσθητος και χρειάστηκε να επαναλάβει όλα τα εμβόλια, προκειμένου να θωρακιστεί απέναντι στις λοιμώξεις και στα μικρόβια. Επιπλέον θα πρεπει να απέχει από την δουλειά για αρκετό διάστημα, μέχρι να επουλωθούν οι πληγές και να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του. Μέχρι λοιπόν ο Χρήστος ορθοποδήσει, όλοι εμείς, θα προσπαθήσουμε να είμαστε #ΔΙΠΛΑ του. Ο μικρός γιος του Χρήστου και της Βίκυ, ο Ισαάκ, είναι 11 μηνών και έχει βασικές ανάγκες, που όλοι γνωρίζουμε: Γάλα, κρέμες, babylino, κ.α. Οφείλω να καταθέσω πως υπάρχουν ήδη ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που βοηθούν την οικογένεια.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδεδειγμένη βοήθεια και αγάπη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.