Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ψάχνουν το προεκλογικο αφήγημα της Βαρβάρας Μητλιάγκα


 

 

 

Στο δελτίο τύπου με το οποίο η κ Μητλιάγκα περιορίστηκε σε μια πολιτική έκθεση ιδεών με την χρήση κλισέ εκφράσεων περί αξιοκρατίας πλουραλισμου κ.λ.π .Τα οποία και  ωραία ακούγονται  αλλά και βοηθούν να αποφύγεις να πάρεις θέση.Η ίδια στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μετέθεσε για μετά τις γιορτές τις ανακοινώσεις της παράταξης της.

Μαθαίνω οτι στο επιτελείο της αναζητούν πάνω σε ποιους άξονες θα ¨¨χτίσουν ¨¨ το προεκλογικό της αφήγημα . Και λέμε αναζητούν γιατι στα τρία χρόνια παρουσίας της στο δημοτικό συμβούλιο και στην οικονομική επιτροπή ( από την οποία πέρασαν το σύνολο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής ) .Δια της ψήφου της ταυτίστηκε κατά μεγάλο μέρος με την δημοτική αρχή .Οπότε ( είναι λίγο δύσκολο ) να πείσεις το εκλογικό σώμα  αν ξαφνικά αρχίσεις την σκληρή αντιπολίτευση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.