Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Πανσερραικος : Ισόπαλια για την U19


Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Betsson Κ19, η ομάδα του Πανσερραϊκού αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον Ηρακλή, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας, παίρνοντας τον βαθμό στην εκπνοή του αγώνα. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά στο ματς, είχε τον έλεγχο, δεν κινδύνευσε, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ματσικόπουλο, ωστόσο στο 45΄ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ανώτερος, πίεσε, ωστόσο η ομάδα μας στο 55΄ ισοφάρισε με σουτ του Μπομπότα μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας. Στο 75΄ ο Ηρακλής πήρε εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο στο 93΄ ο Καρακάσης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 και μάλιστα είχε ακόμη μία ευκαιρία για ολική ανατροπή.

*Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αναστάσιος Δέντσας): Αναδολής, Κόκκινος, Μπομπότας, Χάβος, Παπακωνσταντίνου, Μασάϊ, Παχαδίρογλου, Σπυρόπουλος(75΄ Καρακάσης), Τριανταφύλλου(46΄ Συμεωνίδης), Ματσικόπουλος, Μπογιατζόπουλος.


https://panserraikosfc.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.