Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Κάποιος να πει του Γιαννούλη οτι και οι Σέρρες ανήκουν στην Κεντρική Μακεδονία


  

 

 

Τρία χρόνια γεμάτα ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικης Μακεδονίας ο βουλευτής του Συριζα κ Γιαννούλης . Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο οτι η ΠΕ Σερρών ( αν και δεύτερη πληθυσμιακά στην Κεντρική Μακεδονία ) απουσιάζει από την ατζέντα του ( ελάχιστες επισκέψεις και πολύ λιγότερες παρεμβάσεις για προβλήματα της Π.Ε ) . Να υποθέσουμε οτι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, οτι δεν ενημερώνεται από τους Σερραιους συντρόφους ή οτι απλα τον έχουν απορροφήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. Εξάλλου μην ξεχνάμε οτι εκλέγεται στην Θεσσαλονίκη , οι κάτοικοι ( ψηφοφόροι )  της οποίας επιλέγουν Πιερία και Χαλκιδική για τις διακοπές τους . Αν γινόμαστε αντιληπτοί

2 σχόλια:

  1. Οι Σέρρες έχουν αδικηθεί σε αυτή την περιφέρεια. Αυτό έχει επισημανθεί από πολλούς και δεν έχετε άδικο να κάνετε τέτοια δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει θα το πούμε.
    Όμως για αυτή την χρονική στιγμή που διοικεί η παράταξη Τζιτζικώστα, και αντιπεριφερειάρχης είναι ο Σπυρόπουλος, υπενθυμίστε τους ότι όντως ο Νονός Σερρών ειναι στην κεντρική Μακεδονία, και ότι τα χρι που παίρνει είναι ψίχουλα και το ταφικό μνημείο Καστά είναι παρατημένο εδώ και τρία χρόνια.
    Για να θυμάστε ποιος διοικεί και τι είχε υποσχεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.