Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Ή ώρα της αλήθειας για όλους



 

 Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Σερρών . Το 20ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι για την απευθείας μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες μεταστέγασης Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

Το θέμα επανέρχεται καθώς ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος .

Σήμερα λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τιθονται προ των ευθυνών τους .Γιατι ???

Το περασμένο καλοκαίρι οταν το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ εγκρίθηκε με ψήφους 13-12 . Από την συνεδρίαση απουσίασαν και σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά πολλοί περισσότεροι εκ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης . Μετά το πέρας της συνεδρίασης πολλοί από την πλευρά της αντιπολίτευσης έσπευσαν να ¨¨ξιφουλκήσουν ¨¨ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά της απόφασης της δημοτικής αρχής .

Για να εγκριθεί το θέμα απαιτούνται 21 ψήφοι , οι Σύμμαχοι έχουν 17 και τον Βασίλη Χρυσανθίδη ,απαιτείται η ψήφος άλλων τριών δημοτικών συμβούλων . .Ή η αποχή  και το λευκό   5 συμβούλων αν γίνομαι αντιληπτός .

Επομένως ήρθε η ώρα να ¨¨ξεκαθαρίσει ¨ ποιος ) δια της ψήφου του και της παρουσίας του ) είναι με ποιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.