Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικης : Έξι υποψήφιοι δήμαρχοι ,δύο αποχωρήσεις και μία συνεργασία

 


 

 

 

 

 

Εξι είναι πλέον οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Σιντικης μετά την ανακοίνωση και του κ Φώτη Καχπάνη . Για να φτάσουν και οι έξι στην κάλπη φαντάζει από δύσκολο ως ακατόρθωτο , καθώς ο νέος εκλογικός νόμος που απαιτεί ένα υψηλό αριθμό υποψηφίων δημοτικών και κυρίως τοπικών συμβούλων λειτουργεί  απαγορευτικά για τα θέλω  κάποιων εκ των υποψηφίων δημάρχων.

Με τα σημερινά δεδομένα , την πόρτα του πρωτοδικείου θα περάσουν στις 31 Αυγούστου ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης και ο Γιώργος Τάτσιος . Και από κει και πέρα έχουμε:

Ο Σωτήρης Αβράμης δύσκολα θα τα καταφέρει όπως και ο κ Φώτης Καχπάνης.

Οι Ιωσήφ Παναγιωτίδης και ο Λάμπης Μουμτζίδης έχουν ορίζοντα. Αφού ο κ Παναγιωτίδης έχει μια βάση από τις εκλογές του 2019 , ενώ ο κ Μουμτζίδης ¨¨πατάει ¨¨ στην παράταξη της κ Φυταγκουρίδου και ¨¨παίζει ¨¨ μόνος στον χώρο της κεντροαριστερας . Θα τα καταφέρουν να έχουν αυτόνομη κάθοδο ??? ¨Η οι συνθήκες θα τους οδηγήσουν σε συνεργασία ??? Από τον Ιανουάριο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.