Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Βισαλτιας : Η δημοτική αρχή παρουσιάζει τον ¨¨ τον κοπανιστό αέρα ¨¨¨ ως έργο


  

 

 

 

 

 

Κείμενο Θεολόγος Σελιάμης :

Αυτή τη φορά θέλω να σχολιάσω έργα που η δημοτική αρχή διατυμπανίζει εδώ και καιρό. 

Συγκεκριμένα θα δούμε πως εδώ και τρία χρόνια τον κοπανιστο αέρα τον παρουσιάζει ως έργο.

 Πρώτα θα αναφερθώ στο έργο ουσίας όπως το ονόμασαν και δεν είναι άλλο από το έργο ύδρευσης αποχέτευσης Νιγρίτας Τερπνής.

 Σε συζήτηση που είχαμε με τον κ. Δήμαρχο για το έργο παρουσία τρίτων ειπώθηκε ότι είναι έργο ουσίας. Εγώ είπα στον κ. Δήμαρχο ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τον χρόνο αποπεράτωσης του έργου.  

Περνώντας ο χρόνος αποδείχτηκε σε έργο ταλαιπωρίας των δημοτών. Δεύτερον θα αναφερθώ στην πλατεία Νιγρίτας. 

Εδώ και τρία χρόνια η πλατεία της Νιγρίτας έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού με το πρόσχημα ότι θα γίνει ανάπλαση πλην όμως έχει μετατραπεί σε Αλ τσαντίρι νιουζ. 

Τρίτο είναι ένα θέμα που απασχολεί όλα τα χωριά του δήμου μας και είναι οι παιδικές χαρές που η δημοτική αρχή έπρεπε να υλοποιήσει στην αρχή διότι αφορούσε ένα ώριμο έργο. 

Τελικά όμως δεν έγινε. 

Τέταρτο έργο που η δημοτική αρχή δημοσίευσε δύο φορές στον τοπικό τύπο είναι ή ανακατασκευή τού αθλητικού κέντρου Νιγρίτας (τοποθέτηση τάπητα στίβου 400 μέτρων).

 Δεν έγινε τίποτα. 

Και τέλος θέλω να κλείσω με το αναβαθμισμένο πάρκο Νιγρίτας όπως έγραψε κάποιος σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης που ξέρουμε όλοι σε τί κατάσταση βρίσκεται.

 


 

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς υπάρχουν και δημότες πού γράφουν και κάτι εκεί στη βισαλτία και υποκαθιστούν έτσι το ρόλο της ανύπαρκτης αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . . . ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ . . . . . ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ { κι ευτυχώς } ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ , ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ , ΤΟΝ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ , ΤΟ 2023 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ . . . . . ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ 2024 , ΝΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο γίνεται και στο δήμο Σερρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.