Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Ο Γιώργος Ματθαιου .....κάλυψε τον δήμαρχο

 

 
 
 
 
Στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Σερρών     Αλέξανδρου Χρυσάφη .Από την εκδήλωση για την ημέρα της Εθνικης Αντίστασης. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ματθαίου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλαμβάνει την ευθύνη για την απουσία του δήμου. Καθώς όπως αναφέρει είχε οριστεί να εκπροσωπήσει τον δήμο. Άλλα λόγω προσωπικού προβλήματος δεν παρέστη στην εκδήλωση
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
 
Με μεγάλη μου λύπη δεν μπόρεσα να παραστώ σήμερα ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων.
Δυστυχώς για τους ίδιους λόγους δεν κατέστη δυνατόν να ενημερώσω τον Δήμαρχο για την αδυναμία μου να παραστώ τόσο στη δοξολογία όσο και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων, προκειμένου να ορίσει άλλον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής.
Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τον Δήμαρχο και τη διοργανώτρια Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και να τους διαβεβαιώσω ότι δεν είχα απολύτως καμία πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα ή αναστάτωση στις εκδηλώσεις εορτασμού.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.