Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Προσβολή στην επέτειο της Εθνικής Αντίστασης από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη.

 


 
 
 
 
 
 Παρθένα Χαραλαμπίδου
 
Προσβολή στην επέτειο της Εθνικής Αντίστασης από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σερρών τίμησε την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στις Σέρρες την Κυριακή 27-11-2022.
Μια επέτειο αφιερωμένη στην μνήμη των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στο φασισμό και το ναζισμό (1941-1944) και που έχει θεσμοθετηθεί επίσημα από την βουλή των Ελλήνων το 1982.
Παρ' ολα αυτά οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος Σερρών και Αντιπεριφερεια) επιδεικνύουν προσβλητικές συμπεριφορές που απαξιώνουν τις θυσίες των αγωνιστών για την απελευθέρωση απο τις κατοχικές δυνάμεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παν. Σπυρόπουλος αν και παραβρέθηκε στην τελετή (ως διοργανωτής), επέλεξε να μην καταθέσει το στεφάνι του, το οποίο τελικά κατέθεσε ένας περιφερειακός σύμβουλος.
Ο δε Δήμαρχος Σερρών Αλεξ. Χρυσάφης, όχι μόνο δεν παραβρέθηκε ο ίδιος αλλά και κανένας άλλος εκπρόσωπός του δεν παρέστη να καταθέσει στεφάνι, που έφερε το όνομα του, (όπως έγινε και πέρσι), το οποίο τελικά κατατέθηκε από τον... επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!
Δυστυχώς ούτε η μπάντα του Δήμου ήταν παρούσα!
Αν νομίζουν οι "γαλαζοαίματοι" εφήμεροι προύχοντες των Σερρών ότι με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους, θα "κοντύνουν" τους μεγαλειώδεις λαϊκούς αγώνες της Εθνικής Αντίστασης "πλανώνται πλάνη οικτρά". Το δικό τους ανάστημα παρουσιάζουν απέναντι στην Ιστορία.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.