Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Μάζωξη των Συμμάχων και των υποψηφίων φίλων των Συμμάχων


 

 

 Την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας των Συμμάχων , Σηματοδοτεί η ανοιχτή εκδήλωση της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ . Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιοι εκτός Συμμαχιας θα δώσουν το παρόν .Μετά το κάλεσμα του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη ( στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου )  στους δημοτικους συμβούλους της αντιπολίτευσης να παραβρεθούν στην εκδήλωση .


3 σχόλια:

  1. Μεγάλη σιγουριά ο Χρυσάφης ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2028.Απο που απορρέει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της επόμενης θητείας του,που θα είναι 5ετίας,εφόσον συγκεντρώσει 43%,που είναι πολύ πιθανόν και εκλεγεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
      Ο νέος εκλογικός νόμος 4804/2021 για την Αυτοδιοίκηση, αντικαθιστά την απλή αναλογική του νόμου «Κλεισθένη» 4555/2018, με ενισχυμένη.
      Οι βασικές αλλαγές, συνοψίζονται στα εξής:

      Επαναφορά της 5ετούς θητείας. Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που θα αναδειχθούν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα έχουν πλήρη πενταετή θητεία, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου.
      Το όριο εκλογής από τον πρώτο γύρο τίθεται σε ποσοστό 43% συν μία ψήφο.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.