Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΜεΡΑ25 Σερρών : Εξόρμηση σε χωριά του δήμου Αμφίπολης


Εξόρμηση πραγματοποίησαν μέλη του ΜέΡΑ25 Σερρών σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης, μοιράζοντας φυλλάδια με την πρόταση του ΜέΡΑ25 για σχηματισμό προοδευτικής διακυβέρνησης. 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, συναντήθηκαν  με πολίτες της περιοχής και συζήτησαν μαζί τους τις 7+1 τομές που προτείνει το ΜέΡΑ25, ως αφετηρία συζήτησης με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης για τη διαμόρφωση μιας κυβερνητικής πρότασης.


Η Προοδευτική διακυβέρνηση απαιτεί συγκροτημένο προοδευτικό πρόγραμμα.


Ως σημεία σύγκλισης, το ΜέΡΑ25 προτείνει την  άμεση κατάργηση του Χρηματιστήριου Ενέργειας, την Εθνικοποίηση της ΔΕΗ, την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή του Κατώτατου Μισθού, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τη δημιουργία νέας Αναπτυξιακής Αγροτικής Τράπεζας, κ.α. 

Οι κάτοικοι της περιοχής που συναντήθηκαν με τα μέλη του ΜέΡΑ25 Σερρών άκουσαν με πραγματικό ενδιαφέρον τις προτάσεις τους, εκδήλωσαν την αγανάκτησή τους απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει οπωσδήποτε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να σχηματιστεί μια άλλη που θα είναι φιλολαϊκή. 

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι μια τέτοια προοδευτική ουσιαστική συνεργασία μπορεί να   βάλει τις βάσεις της πριν τις εκλογές με ειλικρινείς διαβουλεύσεις.

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.