Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ο Ευγένιος Χαϊτίδης στο Δ.Σ. του σωματείου «Οι φίλοι του τάματος του έθνους»

 


 

 

 

Στο σωματείο «Φίλοι του τάματος του έθνους» συμμετέχει ο πρώην βουλευτής Σερρών Ευγένιος Χαϊτίδης .

Πρόκειται για μία σημαντική  συμμετοχή που αντανακλά στο Νομό Σερρών, καθώς ο  Σερραίος πρώην βουλευτής είναι συντονιστής διαβημάτων και επαφών με υπηρεσίες, φορείς και με τον Ελληνισμό  ανά τον κόσμο  στο Δ.Σ. του Σωματείου. Η συμμετοχή του πρώην βουλευτή στην επιτροπή της Βουλής για τον απόδημο ελληνισμό και η γενικότερη ενασχόληση του με την εκτός των συνόρων Ελλάδα, μέτρησε ασφαλώς για την ευθύνη που του ανατέθηκε. Ο Ευγένιος Χαιτίδης εξακολουθεί, με συνέπεια, να δηλώνει  παρών όπου υπάρχουν δράσεις με πατριωτικό χαρακτήρα.

Το σωματείο στο λογότυπο του αναφέρει ότι «Εμείς δεν διαιρούμε- ούτε διαιρούμεθα», ενώ στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Νέο ξεκίνημα και διεύρυνση σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες στον κόσμο αποφάσισε και ήδη υλοποιεί η νέα διοίκηση του σωματείου.

«Οι φίλοι του τάματος του έθνους», ακολουθούν τα ίχνη του  ρέκτη προέδρου τους Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, που υπηρετεί θυσιαζόμενος τους ιδρυτικούς σκοπούς του.

Οι σκοποί του σωματείου, όπως ορίζονται στο καταστατικό του, συμπυκνώνονται στην πραγματοποίηση της υπόσχεσης- δέσμευσης που έδωσαν και ανέλαβαν αντίστοιχα  ο αρχιστράτηγος του αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και οι ήρωες της Εθνεγερσίας του 21, για την ανέγερση του πανελληνίου Ιερού προσκυνήματος του Τάματος του έθνους στην πρωτεύουσα της χώρας.

Η γενική συνέλευση του σωματείου ολοκληρώθηκε με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και  εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι εκλεγέντες συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, επιχειρηματίας, αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσιτίνης  στρατηγός ΕΛΑΣ ε.α, γενική γραμματέας Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου βιολόγος, ειδικός γραμματέας Γαβριήλ Λαμψίδης δημοσιογράφος,  Ταμίας Ιωάννης Μεταξάς φοιτητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, έφορος- συντονιστής διαβημάτων και επαφών με υπηρεσίες φορείς και με τον Ελληνισμό  ανά τον κόσμο Ευγένιος Χαϊτίδης πολιτικός μηχανικός, Κοσμήτωρ Ζεάκις- Γλυνιάς Ανδρέας καθηγητής Μουσικής – σχολικός σύμβουλος, μέλη Πέτρος Σιγκούδης, φοιτητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και Αθανασία Τζένου.

 https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.