Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Η ώρα της αποχώρησης του Στ. Φωτιάδη


 

 

 

Ο Στέφανος Φωτιάδης κατάλαβε ότι για κάθε άνθρωπο έρχεται η ώρα της αποχώρησης. Μελαγχολικό αλλά αναγκαίο και αναπόφευκτο. Παρέμεινε στη σκηνή για πολλά χρόνια. Δέκα έξι χρόνια με θέση ευθύνης – πρόεδρος κοινότητας Λευκώνα από το 1995 εως το 1998, δήμαρχος Λευκώνα από το 1999 εως το 2006 και Νομάρχης Σερρών από το 2007 εως το 2010. Από το 2011 μέχρι σήμερα  διέσχισε την έρημο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερρών και μας δήλωσε ότι αποχωρεί αλλά ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 θα βρίσκεται στο Δ..Σ.

Τώρα του μένει με στοχασμό να σκεφθεί και να εκτιμήσει με ειλικρίνεια επιτυχίες, αποτυχίες και να καταλήξει ψύχραιμα, νηφάλια σε συμπεράσματα τα οποία ενδεχομένως να είναι χρήσιμα και για μας.

Οι εμμονές του (τις έχουμε όλοι μας) από τις οποίες δεν μπόρεσε να απαλλαγεί τον οδήγησαν σε λάθη, ανθρώπινα και πολιτικά.

Υποθέτω ότι και ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να τα δεί όλα αυτά και να κάνει την αυτοκριτική του.

Ο κύκλος έκλεισε όπως για κάθε άνθρωπο. Δεν είναι θέμα ηλικίας (αν και ο Στ. Φωτιάδης δεν είναι μεγάλος ηλικιακά) αλλά ρόλου στον κατάλληλο χρόνο.

 

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.