Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιους εξυπηρετούν οι εξ αποστάσεως συνεδριάσεις???

 


 

 

 

Συνεχίζει το δημοτικό συμβούλιο Σερρών αλλα και άλλα δημοτικά συμβούλια να  δίνουν την δυνατότητα στους δημοτικους συμβούλους  να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις  είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως . Από τη στιγμή που όλα τα μέτρα που είχαν ληφθεί την περίοδο της πανδημίας έχουν καταργηθεί ή ανασταλεί. Δεν γνωρίζουμε γιατι παραμένει σε ισχυ το δικαίωμα ενός δημοτικού συμβούλου να συμμετέχει στις συνεδριάσεις από τον καναπε του σπιτιού  του. Και πριν βιαστείτε να μου πειτε  περι τεχνολογίας κ.λ.π .Είναι μια συνεδρίαση το μήνα. Αν λοιπόν  όλοι αυτοί που πριν τρία χρόνια διεκδίκησαν την ψήφο του Σερραίου δημότη δεν μπορούν να δαπανήσουν ούτε δύο ώρες το μήνα για να τον εκπροσωπούν .Καταργήστε τις συνεδριάσεις και εφαρμόστε το δια περιφοράς σύστημα ( να τηλεφωνεί ο πρόεδρος στους δημοτικους συμβούλους και να ρωτά τι ψηφίζουν για το κάθε θέμα που υπάρχει στην ημερήσια διάταξη ) .

Έκτος και αν αυτή η δυνατότητα της συμμετοχής εξ αποστάσεως ¨¨βολεύει ¨¨ κάποιον ή κάποιους που δεν μπορούν να δίνουν το παρόν με φυσική παρουσία. Τι λες και σύ πρόεδρε Βασίλη Κατιρτζόγλου ???

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι στο χέρι κανενός προέδρου είναι νόμος του κράτους. Τις περίφημες ΚΥΑ αν έχεις ακουστά. Αν ήταν στο χέρι του Κατιρτζόγλου θα τους είχε όλους προσοχή εξάλλου είναι γνωστός λάτρης της πειθαρχίας. ΖΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να λήξει να δούμε παρουσίες… και ΑΠΟΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.